Προφίλ
Κατασκευή Ιστοσελίδων / Κατασκευή Eshop / Software Development
orama mas
Το όραμά μας

Με την πεποίθηση ότι η τεχνολογία πρέπει να σχεδιάζεται με γνώμονα τον άνθρωπο. φιλοδοξούμε οι εφαρμογές που αναπτύσσουμε να αποτελούν το εφαλτήριο για μια λιγότερο περίπλοκη καθημερινότητα στις κοινωνικές δομές που το έχουν ανάγκη. Στην διαδρομή αυτή σας θέλουμε συνοδοιπόρους. Η ομάδα της bevica

Η εταιρία

Η bevica προσφέρει ένα ευρύ φάσμα Ψηφιακών Υπηρεσιών όπως ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά και wearable’s, Cloud computing, Mobile apps, Wearable apps, Open GL, Full Stack Back End Development  και Front End Development. Το δημιουργικό μας πάθος για νέες τεχνολογίες, η προσήλωση στην ποιότητα και την λεπτομέρεια, η εξειδίκευση και η ευελιξία, μας φέρνουν στην κορυφή της προτίμησης των πλέον πιστών πελατών μας. Η ομάδα μας αποτελείται από νέους ανθρώπους! Με σύμμαχο την τεχνογνωσία και τις καινοτόμες ιδέες, είναι όλοι στην διάθεση σας για να σας προτείνουν εξατομικευμένες λύσεις για την υλοποίηση των στόχων σας.

Το Πρόγραμμα IRIS

Το πρόγραμμα IRIS αναπτύχθηκε το 2017 με στόχο την απομακρυσμένη σύνδεση και επικοινωνία χρηστών μέσω εικόνας & ήχου σε πραγματικό χρόνο και συγκεκριμένη για την υποστήριξη ατόμων με περιορισμούς στην ακοή και την ομιλία.

Μέσω της εφαρμογής IRIS, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να λάβει άμεση διερμηνεία από και προς τη νοηματική γλώσσα χωρίς να απαιτείται η φυσική παρουσία του διερμηνέα στο σημείο εξυπηρέτησης (πχ δημόσια υπηρεσία, νοσοκομείο, αστυνομία, δικαστήρια, τράπεζα κλπ.)

Ο εκτιμώμενος ωφελούμενος πληθυσμός ανέρχεται σήμερα στις 150.000 και το 5% των πολιτών στην Ευρώπη.

Πλεονεκτήματα:

  • Άμεση, ασφαλής, επαγγελματική και δωρεάν εξυπηρέτηση των χρηστών
  • Εξυπηρέτηση περισσότερων ραντεβού ανά ημέρα
  • Ελαχιστοποίηση του κόστους διερμηνείας (χωρίς καθυστερήσεις ή ακυρώσεις τελευταίας στιγμής των συναντήσεων διερμηνείας με φυσική παρουσία)
  • Εξυπηρέτηση κωφών / βαρήκοων που βρίσκονται στην χώρα μας για επαγγελματικούς ή ψυχαγωγικούς λόγους.
  • Εξυπηρέτηση ημεδαπών κωφών / βαρήκοων που βρίσκονται στον εξωτερικό για επαγγελματικούς ‘η ψυχαγωγικούς λόγους.
  • Κλήση άμεσης ανάγκης με προτεραιότητα (ΕΚΑΒ, Άμεση Δράση, Πυροσβεστική, πολιτική προστασία.)
  • Ισότιμη και χωρίς περιορισμούς πρόσβαση των ωφελούμενων πολιτών σε όλες τις υπηρεσίες, ανεξαρτητοποίηση  και συμμετοχή αυτών σε όλα τα κοινωνικά, επαγγελματικά, καλλιτεχνικά, πολιτικά, και πολιτιστικά γενόμενα του τόπου, προώθηση ισότητας ευκαιριών.

Τεχνολογία:

Το πρόγραμμα IRIS έχει τη δυνατότητα λειτουργίας μέσω φορητών και σταθερών συσκευών(mobile, tablet, PC) και των αντίστοιχων λειτουργικών συστημάτων τους (android, ios, windows, mac)

  • Το λογισμικό παρέχει σταθερότητα ανεξαρτήτως φόρτου κλήσεων λόγω του καταμερισμού των εντολών και διεργασιών σε πολλούς server.
  • Η αποστολή και λήψη πληροφοριών γίνεται κρυπτογραφημένα, εγγυώνται την ασφάλεια του περιεχομένου επικοινωνίας και των προσωπικών δεδομένων των χρηστών.
Η Ομάδα μας
Dr Panagiotis Papoulias
Dr Panagiotis Papoulias Position
Senior Software Engineer
Alexandros Mazonakis
Alexandros Mazonakis Position
Project Manager
George S Bruma
George S Bruma Position
Web Developer / System Admin