Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων

Αυτή η πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων έχει καταρτιστεί για να εξυπηρετήσει καλύτερα εκείνους που ενδιαφέρονται για τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούνται οι προσωπικές τους πληροφορίες (PII) και ότι αυτός ο δικτυακός τόπος συμμορφώνεται με το νόμο της ΕΕ για το GDPR. Διαβάστε προσεκτικά την πολιτική απορρήτου μας για να κατανοήσετε με σαφήνεια τον τρόπο με τον οποίο συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε, προστατεύουμε ή χειριζόμαστε με άλλο τρόπο τις προσωπικές σας πληροφορίες σύμφωνα με τον ιστότοπό μας.

Πότε συλλέγουμε πληροφορίες;
Συλλέγουμε πληροφορίες από εσάς όταν πλοηγήστε στον ιστότοπό μας ή συμπληρώσετε μια φόρμα.

Ποιες πληροφορίες συλλέγουμε;

Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας, συλλέγουμε τα παρακάτω δεδομένα

Ταυτότητα συσκευής, λειτουργικό σύστημα και έκδοση που τρέχει η συσκευή ή άλλα αναγνωριστικά συσκευής, ώρα, ημερομηνία, διάρκεια επίσκεψης, τόπος προέλευσης του χρήστη, διεύθυνση δικτυακού πρωτοκόλλου (IP Address) και άλλα στοιχεία που αφορούν στο πρωτόκολλο σύνδεσης

Επιπλέον, συλλέγουμε τις παρακάτω πληροφορίες μόνο όταν χρησιμοποιείτε την φόρμα επικοινωνίας. Τις πληροφορίες που συλλέγουμε τις χρησιμοποιούμε μόνο για την επικοινωνία με εσάς κατόπιν δικού σας ερωτήματος:
Ονοματεπώνυμο, Τηλέφωνο, Email.

Πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας;
Χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε από εσάς όταν χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίας για επικοινωνία μετά από αλληλογραφία (ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή τηλεφωνική επικοινωνία)

Πώς προστατεύουμε τις πληροφορίες σας;
Ο ιστότοπός μας ελέγχεται τακτικά για τρύπες ασφαλείας και γνωστά σημεία ευπάθειας, ώστε η επίσκεψή σας στον ιστότοπό μας να είναι όσο το δυνατόν πιο ασφαλής.
Χρησιμοποιούμε τακτική σάρωση για κακόβουλα προγράμματα.
Τα προσωπικά σας στοιχεία βρίσκονται πίσω από ασφαλή δίκτυα και είναι προσβάσιμα μόνο από περιορισμένο αριθμό ατόμων που έχουν ειδικά δικαιώματα πρόσβασης σε τέτοια συστήματα και υποχρεούνται να διατηρούν εμπιστευτικές τις πληροφορίες. Επιπλέον, όλες οι ευαίσθητες / πιστωτικές πληροφορίες που παρέχετε κρυπτογραφούνται μέσω της τεχνολογίας Secure Socket Layer (SSL).

Ποιες είναι οι επιλογές σας για τον έλεγχο των προσωπικών σας δεδομένων;

Σε οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια ή μετά τη συναλλαγή σας, έχετε τα παρακάτω δικαιώματα:

Δικαίωμα Πρόσβασης – Το δικαίωμα να γνωρίζετε ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε και πώς αυτά επεξεργάζονται

Δικαίωμα διόρθωσης των προσωπικών στοιχείων – Το δικαίωμα επικαιροποίησης των προσωπικών στοιχείων στην βάση δεδομένων

Δικαίωμα στη λήθη – Το δικαίωμα διαγραφής όλων των προσωπικών στοιχείων

Δικαίωμα περιορισμού επεξεργασίας – το δικαίωμα να περιορίσετε την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων

Δικαίωμα στην φορητότητα – To δικαίωμα στην μεταφορά των δεδομένων σε επεξεργάσιμη μορφή

Δικαίωμα άρνησης επεξεργασίας – Το δικαίωμα ανάκλησης συγκατάθεσης για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων

Το δικαίωμα κατάθεσης προσφυγής στην εποπτεύουσα αρχή – Το δικαίωμα κατάθεσης παραπόνου εναντίον της Εταιρείας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Πολιτική cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία που ένας ιστότοπος ή ο πάροχος υπηρεσιών του μεταφέρει στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας μέσω του προγράμματος περιήγησης στο Web (αν το επιτρέπετε) που επιτρέπει στα συστήματα του ιστότοπου ή του παρόχου υπηρεσιών να αναγνωρίζουν το πρόγραμμα περιήγησης και να καταγράφουν και να θυμούνται ορισμένες πληροφορίες

Μπορείτε να επιλέξετε να σας προειδοποιεί ο υπολογιστής σας κάθε φορά που αποστέλλεται ένα cookie ή μπορείτε να επιλέξετε να απενεργοποιήσετε όλα τα cookies. Αυτό γίνεται μέσω των ρυθμίσεων του προγράμματος περιήγησης

Τα Cookies που χρησιμοποιούμε

Από τους διαφορετικούς τύπους cookies που υπάρχουν, ο ιστότοπος χρησιμοποιεί τα παρακάτω:

Απολύτως απαραίτητα

Τα τεχνικά απαραίτητα cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία του ιστότοπου, που επιτρέπουν στον Πελάτη να κάνει περιήγηση και να χρησιμοποιήσει τις λειτουργίες του. Αυτά τα cookies δεν αναγνωρίζουν την ατομική ταυτότητα του Πελάτη

Επιπλέον, τα cookies αυτά επιτρέπουν στον ιστότοπο να θυμάται τις επιλογές του Πελάτη όπως το μέγεθος γραμματοσειράς

Google Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies της Google για ανώνυμες στατιστικές μετρήσεις σχετικά με την κίνηση της ιστοσελίδας

Σύνδεσμοι τρίτου μέρους

Δεν προσφέρουμε προϊόντα ή υπηρεσίες τρίτων στον ιστότοπό μας

Χρονικό Διάστημα Αποθήκευσης

Θα διατηρήσουμε τα δεδομένα σας για όσο διάστημα παραμένετε ενεργός πελάτης και για πέντε (5) έτη από το χρόνο της τελευταίας μας επικοινωνίας. Μετά την πάροδο πέντε (5) ετών, τα στοιχεία σας θα διαγράφονται, εκτός εάν δώσετε εκ νέου τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία τους. Σε κάθε περίπτωση έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διακοπή της επικοινωνίας ή/και τη διαγραφή των στοιχείων σας οποιαδήποτε στιγμή. Για να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας μπορείτε να αποστείλετε email στο info@netseo.gr

Scroll to Top